Hermann

    Nascut a Bèlgica el 1938, Hermann ostenta una dilatada trajectòria que l’acredita com un dels més prestigiosos autors d’historietes del panorama europeu. una tasca que el va portar a ser reconegut el 2016 amb el Gran Premi de la 43a edició del Festival Internacional d’Angoulême, una de les més altes condecoracions que un professional del nové art pot rebre al llarg de la seua carrera.

    Després d’una infància i adolescència marcades per la Segona Guerra Mundial, Hermann Huppen va treballar com a dissenyador d’interiors i ajudant d’arquitectura mentre es formava a l’Acadèmia de Belles Arts de Saint-Gilles (Brussel·les). Al seu retorn de Canadà, lloc en el qual va viure durant tres anys al costat de la seua mare i el seu germà, va realitzar els seus primers contactes amb el món de les vinyetes apadrinat per l’artista belga Greg. De la col·laboració entre tots dos van sorgir les sèries ‘Bernard Prince’ i ‘Comanche’, per a la revista Tintín. Aquest últim és un dels títols western més destacats de la bibliografia de Hermann, que ha sigut traduït a diversos idiomes. Mogut per la seua inquietud i el seu interés en diferents temàtiques, en els anys posteriors va desenvolupar diferents projectes individuals, entre els quals sobreïxen ‘Jeremiah i Les Tours de Bois-Maury’.

    ECC Edicions ha publicat fins a hui algunes de les seues obres, com ara ‘Estación 16’, un relat esgarrifós i bell sobre l’alt preu dels pecats del passat, o ‘Redención’, western crepuscular adscrit en la tradició dels grans clàssics del gènere. El passat any vam ampliar la seua presència en el nostre catàleg d’autor gràcies al llançament del ‘Coyote’ i ‘Old Pa Anderson’, un còmic on s’aborden temes com el racisme o la justícia des d’una perspectiva única. Tots ells són projectes autoconclusius en els quals comparteix tasques creatives amb el seu fill Yves H., que exerceix com a guionista, en les quals s’aprecia l’interés de Hermann per alimentar la seua curiositat i explorar incansablement nous gèneres i temes. Més recentment hem editat ‘Abominable’, un àlbum que recull diferents històries curtes en les quals Hermannincorre amb aplom en el gènere de terror i mostra un domini del mitjà reservat als grans mestres.

    Ponte en contacto

    Si quieres ponerte en contacto con Heroes Comic Con Valencia, rellena el siguiente formulario