Natacha Bustos

    Natacha Bustos (Eivissa, 1981), llicenciada en Belles Arts és una dibuixant d’historietes coneguda per ser la dibuixant regular de ‘Moon Girl’ i ‘Dinosaurio Diabólico’ de l’editorial americana Marvel. Aquest còmic va obtenir el 2016 el guardó al millor personatge femení en els premis Glyph, que reconeixen “el treball realitzat en còmic per, per a i sobre gent de color”.

    Amb anterioritat al seu salt al mercat americà va dibuixar una novel·la gràfica, ‘Chernóbil-La Zona’ (Glènat, 2011), escrita per Francisco Sánchez i publicada a Espanya i a molts altres països, com ara el Regne Unit, Polònia, Itàlia, França, Alemanya, Japó i Corea. Amb aquesta obra va obtenir el Prix Tournessol de BD 2012.

    També ha participat en múltiples antologies de còmic publicades en editorials espanyoles, com ara ‘Hazañas Bélicas’, ‘Tales of the End of the World’, ‘PutoKrio’, ‘Thermozero’ o ‘Todas Putas’. Ha format part del col·lectiu d’artistes Caniculadas, amb el qual ha publicat el còmic ‘Leyendas Urbanas: Institutos para Astiberri’ el 2014. El 2015 va publicar a França el tom 4 de ‘Lolita HR’ amb guions de Delphine Reu.

    Ponte en contacto

    Si quieres ponerte en contacto con Heroes Comic Con Valencia, rellena el siguiente formulario