València acollirà al febrer el seu primer saló del còmic: Heroes Comic Con València

El primer saló del còmic de València és ja una realitat.
 • Amb el concepte de Comic Con Internacional de fons, València passa a formar part del circuit Heroes, el major circuit europeu d’esdeveniments de cultura pop.
 • Heroes Comic Con València naix amb el propòsit de donar visibilitat a un mitjà tan arrelat a la Comunitat Valenciana com és el còmic.
 • L’objectiu és convertir València en la capital del còmic abans, durant i després de la celebració de l’esdeveniment.
 • La primera edició del saló comptarà, a més, amb la convocatòria dels Premis Heroes Comic Con València.
 • Bèlgica –bressol dels grans mestres del còmic europeu– serà el país convidat oficial en aquesta primera edició.
 • La roda de premsa amb tota la informació i novetats tindrà lloc el 20 d’octubre.

HEROES COMIC CON VALÈNCIA, AL FEBRER

Easyfairs Iberia –primer organitzador privat d’esdeveniments a Espanya i Portugal, entre els quals es troba Heroes Comic Con Madrid i Heroes Manga Madrid, en Feria de Madrid (IFEMA)– i Feria Valencia –la principal organitzadora de grans esdeveniments de la ciutat de València, amb àmplia experiència en l’organització i muntatge dels destinats a públic– s’uneixen per a crear el que serà el primer saló del còmic de València: Heroes Comic Con València.

Podem confirmar, per tant, que Heroes Comic Con Valencia celebrarà la seua primera edició els dies 23, 24 i 25 de febrer del 2018 al Pavelló 7 de Feria Valencia.

COMIC CON INTERNACIONAL

Heroes Comic Con València passa a formar part del circuit Heroes, el major circuit europeu d’esdeveniments de cultura pop, que, en l’actualitat, compta amb 12 salons en 6 països i amb una comunitat de més de 300.000 aficionats a la cultura pop a Europa.

Esdeveniments tots ells lligats al concepte de Comic Con Internacional, on el còmic conviu amb indústries com el cinema, les sèries de televisió, els videojocs, etc.

El visitant de HCCV trobarà editorials internacionals i nacionals que mostraran les seues novetats i el seu fons de catàleg. Productores i distribuïdores de cinema i de Home Entertainment que promocionaran els seus últims llançaments. Companyies de videojocs i de jocs de taula que compartiran les seues últimes novetats. Expositors nacionals i internacionals que posaran a l’abast del visitant el marxandatge més original relacionat amb el món del còmic. Sense oblidar la zona de food trucks amb l’últim en gastronomia.

Segons declaracions de Reyes Sáenz de Juano, directora del Saló: “Heroes Comic Con Vaència naix amb el propòsit de donar visibilitat a un mitjà tan arrelat a la Comunitat Valenciana com és el còmic. I amb eixa base del còmic és amb la qual des d’Easyfairs i Feria Valencia portem treballant des de fa mesos per a crear un esdeveniment on l’actualitat del còmic valencià convisca amb personatges universals del nové art, superherois de pel·lícules, vilans dels videojocs… En definitiva, un esdeveniment on tindrà cabuda el còmic, la il·lustració, el cinema i les sèries de televisió així com exposicions, tallers, classes magistrals, cosplay… Heroes Comic Con València serà un esdeveniment d’entreteniment en majúscules per a tots els públics”.

COL·LABORACIÓ INSTITUCIONAL

Juntament amb l’administració local i autonòmica, Heroes Comic Con València naix amb un propòsit: convertir València en la capital del còmic abans, durant i després de la celebració de l’esdeveniment. I, en aquest sentit, Heroes Comic Con València aposta per un esdeveniment de cultura popular, amb marcat caràcter internacional, que no solament es desenvolupe en les instal·lacions de Feria Valencia, sinó que trasllade part dels continguts a diferents espais de la ciutat de València.

El divendres 23 de febrer, la HCCV acollirà els col·legis de tota la Comunitat Valenciana, de manera que convidarà els escolars a endinsar-se en el món del còmic des d’un vessant no solament lúdic, sinó també educatiu.

La primera edició del saló comptarà, a més, amb la convocatòria dels Premis Heroes Comic Con València, on es premiaran els autors europeus i les obres més destacades del moment, tant còmics –impresos o digitals– com il·lustracions.

Bèlgica –bressol dels grans mestres del còmic europeu– serà el país convidat oficial en aquesta primera edició.

PRESENTACIÓ OFICIAL

La presentació oficial d’Heroes Comic Con Valencia serà el divendres 20 d’octubre a  l’IVAM,  a les 12 hores, on comptarem amb:

 • Marc Calcoen, ambaixador de Bèlgica a Espanya

 • María José Navarro Muñoz-Cobos, directora general d’Easyfairs Iberia

 • Reyes Sáenz de Juano, directora d’Heroes Comic Con València

 • Jorge Fombellida, director comercial de Feria Valencia

 • Natxo Costa, director general de comerç i consum. Generalitat Valenciana

 • Glòria Tello, regidora de Cultura. Ajuntament de València

Sobre Artexis Easyfairs

Artexis Easyfairs permet a les comunitats “visitar el futur” a través d’esdeveniments clau, que s’anticipen a les seues necessitats i que presenten solucions en un format idoni.

A nivell grup, Easyfairs organitza més de 200 esdeveniments en 19 països (Alemanya, Algèria, Àustria, Bèlgica, Xina, Dinamarca, Emirats Àrabs, Espanya, Estats Units, Finlàndia, França, Noruega, Països Baixos, Portugal, Regne Unit, Rússia, Singapur, Suècia i Suïssa). A més, a través d’Artexis, es gestionen 11 recintes firals en les regions del Benelux i els països nòrdics (Gant, Anvers, dos a Namur, Malinas, Mons, Hardenberg, Gorinchem, Venray, Estocolm i Malmö).

Des que el 2007 el Grup començara la seua activitat a Espanya i Portugal, els seus esdeveniments s’han consolidat com a punts de trobada de referència en diferents sectors; Pump & Valves i Maintenance, en el sector industrial; Empack, Packaging Innovations i Logistics, en les indústries de l’envàs, l’embalatge i la logística; Futurizz, en el negoci digital, i Expocomic i Expomanga, a l’entorn del còmic, sèries, cinema, màniga i anime.

Artexis-Easyfairs s’esforça per ser el jugador més flexible, àgil i eficaç de la indústria d’esdeveniments, a través de la contractació de persones altament compromeses, desplegant les millors eines de màrqueting i tecnologia i desenvolupant marques sòlides. Amb un equip de més de 700 persones, el Grup preveu generar uns ingressos superiors als 167 milions d’euros en l’exercici 2016-2017. Visite el futur amb Artexis Easyfairs.

Per a obtenir més informació, visita la nostra web www.easyfairs.com  

Sobre Feria Valencia 

Feria Valencia és la principal organitzadora de grans esdeveniments a la ciutat de València. Compta amb unes instal·lacions úniques en la ciutat per a albergar exposicions a les quals estiga prevista l’arribada massiva de públic. El recinte acull fires i esdeveniments de públic i professionals alguns dels quals arriben a rebre la visita de més de 80.000 persones i amb superfícies d’exposició que superen àmpliament els 100.000 metres quadrats.

A més, Feria Valencia, que és la primera institució firal que es va posar en marxa a Espanya i que acaba de complir el seu primer centenari, és propietària de les principals marques firals professionals per a sectors industrials a Espanya.

Per a obtenir més informació, visita la nostra web www.feriavalencia.com

DATOS D’INTERÉS #COMICCONVALENCIA 2017

Días de celebración: 23, 24 i 25 de febrer del 2017
On: Pavelló 7 – Feria Valencia

Venta d’entradas

Pròximament.
Segueix totes les novetats a través d’Heroes Comic Con València i de les nostres xarxes socials: FacebookTwitter e Instagram.

Contacte de Premsa:

Mariló García / marilo@topshow.es / Tel. 647 88 23 25

Recent Posts
Ponte en contacto

Si quieres ponerte en contacto con Heroes Comic Con Valencia, rellena el siguiente formulario